İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
27/02/2023 17:15:50 - 28/02/2023 17:15:50 - 1092 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz;

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamalar kapsamında son sınıf İlahiyat Fakülteleri öğrencilerinin Öğretmenlik Uygulaması II dersini öğrencilerin bulundukları illerde yapabilecekleri belirtilmiştir.

Bu nedenle Öğretmenlik Uygulaması II dersini başka Üniversitede yapmak isteyen öğrencilerimizin alttaki 1 numaralı formu doldurup ıslak imzalı olarak tarattıkdan sonra Dekanlığımıza ilahiyat@klu.edu.tr adresine mail atmaları yada isteyen öğrencilerimizin elden getirmeleri yeterli olacaktır.

Başka Üniversitede öğrenci olup Öğretmenlik Uygulamasını Kırklareli'nde yapmak isteyen öğrenciler "Yükseköğretim Kurumlarında 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretimine İlişkin Sorular ve Cevaplar II"  hükmü gereği Öğretmenlik Uygulaması II dersi için koordinasyonu sağlamak üzere,  görevlendirilen Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesine 20.02.2023 tarihinden üç hafta içinde (07.03.2023) tarihine kadar aşağıdaki başvuru dilekçesini doldurarak fen.edebiyat@klu.edu.tr adresine ya da fiziksel olarak Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı'na  teslim edebilirler.  

Başka Bir Üniversiteden Gelip Öğretmenlik Uygulamasını Kırklarelinde Yapmak İsteyen Öğrenciler İçin Dilekçe 

Öğretmenlik Uygulaması II' yi Kırklareli'nde yapacak kendi öğrencilerimizin form doldurmasına gerek bulunmamaktadır.Listede, uygulama yapabilecek durumdaki bütün öğrenciler yer almaktadır. Kırklareli dışında uygulama yapacak olanlar, daha sonra listeden çıkarılacaktır.

Bu liste taslak listedir.Milli Eğitim Müdürlüğü Uygulamayı bklettiği için kesinleştirilmiş liste önümüzdeki hafta duyurulacaktır. Dersin teorisi ise çevrimiçi olarak devam edecektir.

Liste İçin Tıklayınız. 

1-Başka Bir Üniversitede Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Almak İsteyen Öğrenciler İçin Örnek Dilekçe

 

öğretmenlik uyg.

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.