24/10/2023 16:53:32 - 24/10/2023 16:53:32 - 388 Okunma

Kırklareli  Üniversitesi'nde  eğitimine  devam  eden  ve  KYK  Yurtlarında  ikamet  eden  gençlerin sosyal bilimler alanını tanımaları, şehir ve medeniyet ilişkisi etrafında yapılan çalışma ve mülahazalara dair bilgi ve birikimlerini artırmaları, İslam Hukuku ile ilgili bilinmesi gereken temel kavram ve konuların usul  ve  yöntemlerini  genel  hatlarıyla  anlamaları,  Osmanlıca  Türkçesini  okuma  yöntemleri  konusunda bilgilenmeleri  ve  Osmanlıca  basit  metinleri  okumaları,  Ahlak  Felsefesinin  konusu,  bilinmesi  gereken temel kavramlar ile kaynaklar ve alanda yapılan tartışmalardan haberdar olmaları, İslam düşüncesinin konusu,  alanı,  kaynakları,  tartışma  konularının  bilgisini  kazandırmak  üzere  İl  Müftülüğümüz ve İlahiyat Fakültemizin ortak çalışmasıyla "Hikmet Okulu" konulu proje hazırlanmıştır. Altta verilen kayıt formundan öğrencilerimiz kayıtlarını yapabilirler.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

HİKMET OKULU BAŞVURU FORMU (google.com)

hikmet okulu

HİKMET OKULU