03/11/2023 13:53:03 - 07/11/2023 13:53:03 - 189 Okunma

Fakültemizin her dönem en az 1 kez yaptığı Dekan-Öğrenci Buluşmaları etkinliği Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU ve öğrencilerimizle 07/11/2023 Salı günü saat 15.30' da 3 Nolu Merkezi Derslik Binası Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Dekan-Öğrenci Buluşmaları başlıklı programımız iki aşamalı olarak yürütülecektir.Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU  Üniversite sistemi içerisinde ilahiyatın yeri, ilahiyat eğitiminin durumu, güncel sorunları, ilahiyat öğrencisinin sahip olması gereken vasıflar, ilahiyat öğrencisinden beklentiler gibi konulardaki tecrübelerini öğrencilerimize aktaracak ve ilahiyat öğrencilerinin kendilerini daha iyi yetiştirmeleri için yapabilecekleri hakkında bilgilendirme ve tavsiyelerde bulunacaktır.Programın ikinci kısmında öğrencilerimizin fakülteden ve üniversitemizden beklenti, talep ve önerileri konuşulacak olup adı geçen etkinliğe öncelikli olarak hazırlık sınıfları dahil tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

dekan öğrenci buluşmaları

DEKAN ÖĞRENCİ BULUŞMALARI III