15/01/2024 14:58:09 - 18/01/2024 14:58:09 - 188 Okunma

Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Araştırma Görevlisi Hasan Basri MERT hocamız Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü'nde Doktara eğitimini başarıyla tamamlayarak Dr. Ünvanı almaya hak kazanmıştır.

Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam  Hukuku Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Esrer AKSU hocamız İstanbul  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü'nde Doktara eğitimini başarıyla tamamlayarak Dr. Ünvanı almaya hak kazanmıştır.

Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Öğretim Görevlisi Muhammed Emin YILDIRIM hocamız İstanbul Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstütüsü'nde Doktara eğitimini başarıyla tamamlayarak Dr. Ünvanı almaya hak kazanmıştır.

Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

doktora

Arş.Gör.Dr.Hasan Basri MERT