19/01/2024 15:39:02 - 19/01/2024 15:39:02 - 243 Okunma

Fakültemizin 2023-2027 Stratejik Plan,Kurum Akreditasyon ve Kalite Çalışmaları Kapsamında Dış Paydaşlarımıza Fakültemizi tanıtmak, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle ortak proje ve çalışmalar yapmak ve 2024 YKS Sınavlarında Fakültemizi tercih edecek öğrencilerimize yol göstermek amaçlı 18.01.2024 tarihinde bir tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Misafir öğrenci ve öğretmenlerimizi Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ahmet ÇAPKU, Dekan Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi Abdullah DEMİRCİ, Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul CEYLAN karşıladılar.Tanıtım ziyaretinde misafir öğrenci ve öğretmenlerimize Araş.Gör.Tayfur YURDANUR rehberlik ettiler.

Karşılamadan sonra misafir öğrencilerimize  F-114 Nolu sınıfta Dekanımız hoşgeldiniz konuşması yaptıkdan sonra Araştırma Görevlimiz Tayfur YURDANUR slayt gösterisi eşliğinde Fakülteyi tanıtıcı bilgiler verdi.Sonrasında öğrencilerimize Fakülte sınıfları amfileri ve Fakültemiz Dr.Öğretim Üyesi Uğur ALKAN hocamızın odası gezdirildi.Dr.Öğretim Üyesi Uğur ALKAN hocamız misafir öğrencilere kısa bir piyona dinletisi sunduktan sonra Kampüsümüzün genel tanıtımı yapıldı.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ahmet ÇAPKU misafir öğrenci ve öğretmenlerimize ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip bundan sonraki süreçde de bu tür tanıtım etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

ziyaret

KIRKLARELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ZİYARET
  • KIRKLARELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ZİYARET
  • KIRKLAKIRKLARELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ZİYARETRELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ZİYARET