19/02/2024 15:29:47 - 20/02/2024 15:29:47 - 507 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz;

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin ders kayıtlarında alamadığı son 1 ders için (AKTS DİKKATE ALINMAKSIZIN) Fakültemiz Öğrenci İşlerine ıslak imzalı Dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir.Öğrencilerimiz imzalı dilekçeleriyle mail yoluylada Fakültemize başvuru yapabilirler.Örnek 1 ders yükü artırabilme dilekçesi altta sunulmuş olup bununla ilgili olarak ekle bırak hftasıda süreye dahil edileceği için öğrencilerimizin telaşa düşmelerine gerek yoktur.

Burda önemli olan öğrencimizin son sınıf ve son dönemde olup ve bu dersi de sisteme eklediğinde mezuniyet aşamasında olma şartı vardır.Aksi takdirde ilgi dilekçeler dikkate alınmayacaktır.Bu yüzden öğrencilerimize Öğretmenlik Uygulaması Dersini en sona bırakıp son ders olarak dilkeçeyle almaları tavsiye edilir.

Son sınıf öğrencilerimiz için

Ders Yükü Artırabilme Dilekçesi pdf

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılacak Dersler Listesi

KLU Lisans Önlisans Yönetmeliğini öğrencilerimizin okumasını bilgilenmesini tavsiye ederiz.

ders yükü