28/02/2024 13:36:42 - 28/02/2024 13:36:42 - 303 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ders kayıtlarımız öğrenciler için 01.Mart 2024 saat 23.59 danışmanlar için 03.Mart 2024 23.59 a kadar uzaltılmıştır.

2022 yılı müfredatında Öğretmenlik Uygulamasının 2 dönem yapılıp 2023 Müfredatında Öğretmenlik Uygulamasının 1 döneme düşürülmesi nedeniyle Öğretmenlik Uygulaması ve bazı formasyon derslerinin ders AKTS kredileri Yüksek Öğretim Kurumunun talimatıyla güncellenmişti.Bu süreçte öğrencilerimizin mağdur olmaması amaçlı müfredat değiştirme dilekçesi alınarak çoğu öğrencimiz 2023 Eğitim Öğretim Müfredatına kayıtlanmıştır.Bazı öğrencilerimizin 3.Sınıf SEÇ-9 Ders gurubundan ders almadıkları görülmüştür. 2024 yılı Bahar döneminde hem 3. sınıftan hem de 4. sınıftan yeteri kadar seçmeli ders açılmaya çalışılmış ancak açılan derslerin kontenjanları dolduğu için ders kaydı yapamayan öğrencilerimiz olduğu görülmüştür.Bunun için hem gündüz hem de gece öğretiminde yeni seçmeli ders açılmıştır.SEÇ 9 Ders gurubundan ders seçemeyen öğrencilerimiz ILH22326 İSLAM HUKUK FELSEFESİ derslerini gece ve gündüz öğretiminden seçebilirler.

2023 Yılı Bahar döneminde 3.sınıfta okumuş öğrencilerimiz altta Yetişkin Din Eğitimi dersiyle birlikte Seç-10 dan 1 ders almışsa 2024 Yılı Bahar döneminde Seç-9 ders gurubundan Farsça, Peygamberler Tarihi, Tasavvuf Edebiyatı ve Hanef Mezhebi ve Yöntemi Dersini  tekrar  almasına gerek yoktur.Danışmanınızdan destek alabilirsiniz.

SEÇ-9 ILH15340 YETİŞKİN DİN EĞİTİMİ
SEÇ-10 ILH15364 HANEFİ MEZHEBİ VE YÖNTEMİ
SEÇ-10 ILH15330 TASVVUF MUSİKİSİ REPARTUARI

Altta bu dönem açılması planlanan dersler guruplarına ve dersin öğretim elemanına göre düzenlenerek gösterilmiştir.Öğrencilerimizin ve danışmanlarımızın her dönem için bağlı olduğu Eğitim Planında belirtilen her seçmeli gurubundan bir ders almasına dikkat edilmelidir.

OSD (Ortak Seçmeli Dersler) dersi alacak öğrencilerimiz de bu dersleri başka fakültelerde açılan derslerden seçmek zorundadırlar.Bu dönemde İlahiyat Fakültesinden OSD dersi alan öğrencilerin dersleri Danışman Öğretim Elemanının bilgisi dahilinde başka Fakültelerde açılan derslere devri öğrenci işlerimiz tarafından yapılacaktır.

Ders kayıtlarında proplem yaşayan ders kayıtlarını yapamayan öğencilerimizin önce Danışman Öğretim Elemanınına ve sonrasında Öğrenci İşlerine müracaat etmesinde fayda vardır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Açılacak Ders Kataloğu xls