11/03/2024 14:13:30 - 11/03/2024 14:13:30 - 201 Okunma

Üniversitemiz 13. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 5 Mart Saat: 15:00’te Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gümüş moderatörlüğünde Mustafa Dalcalı İlkokulu Müdürü Sayın İbrahim Erginsoy, “Okul Yöneticilerinin Öğretmenlerden Beklentileri ve Okul Kültürü” isimli seminer konuşmasını gerçekleştirdi.

Sayın Erginsoy, öğretmenlik mesleğinin öğretme işine daraltılmaması gerektiğini, en başta fedakârlık gerektirdiğini, öğretme faaliyetinden eğitim faaliyetine geçişte sanat, edebiyat, doğa ile bütünleşik bir öğretmenlik kimliği geliştirmenin önemini vurguladı. Konuşmanın sonunda çeşitli etkinliklere yer verildi ve teşekkür belgelerinin takdimi ile program sonlandı.

Sayın Erginsoy’a ve programın hazırlanmasına katkı sunan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demirci, Dr. Öğr. Eyüp Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gümüş, Araş. Gör. Süleyman Arif Oran ve Fakül Sekreterimiz Ertuğrul Ceylan’a teşekkür ederiz.

13.Kariyer Günleri

Okul Yöneticilerinin Öğretmenlerden Beklentileri ve Okul Kültürü