13/03/2024 20:41:49 - 13/03/2024 20:41:49 - 290 Okunma

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 12.03.2024 Salı günü saat: 13.30 da 3.Merkezi Derslik Konferans Salonunda yeni dekanımız Prof Dr. Mustafa CANLI başkanlığında, akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Toplantı Öğr. Gör. Selçuk ASLAN’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantı gündem maddelerine geçilmeden önce Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI yaptığı açılış konuşmasında Fakültemize dekan olarak atanmasından ve mevcut akademik ve idari personelimizin motivasyonunun ve aidiyet duygusunun yüksekliğinden memnuniyet duyduğunu belirterek, başta kendilerine bu görevi tevdi eden Üniversite Rektörümüz Prof.Dr.Bülent ŞENGÖRÜR'e ve bugüne kadar dekanlık görevini yürütmüş Prof.Dr.Ahmet ÇAPKU hocamıza hizmetleri için teşekkür etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra Dekanımız akademik personelimizin ihtiyaç,talep ve önerilerini dinledi.

Toplantı, son dönemde Fakültemizde görevine yeni başlayan, doktora ve doçentlik aşamalarını geçmiş akademik ve idari personelimize teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

akademik kurul toplantı

AKADEMİK KURUL