22/03/2024 11:59:23 - 25/03/2024 11:59:23 - 175 Okunma

Üniversitemiz 13.Kariyer Günü etkinliklerine konuşmacı olarak katılan Mustafa Dalcalı İlkokul Müdürü İbrahim ERGİNSOY' un Fakültemize hediye ettiği incir ve zeytin fidanlarının ekimi Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI, Fakülte Dekan Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi Abdullah DEMİRCİ, Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul CEYLAN, Dr.Öğr.Üyesi Süleyman GÜMÜŞ, Fakülte personeli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI ağaç dikmenin öneminden bahsederek başta Dr.Öğr.Üyesi Süleyman GÜMÜŞ hocamıza ve bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.Gelecek yıl etkinliği daha da genişleterek tüm Fakülte personelimize birer dikili ağaç hediye etme planlarının olduğunu belirtti.

fidan dikimi

AĞAÇ DİKİMİ