07/05/2024 13:08:24 - 07/05/2024 13:08:24 - 133 Okunma

Fakültemiz sağlıklı bir toplum için bağımlılık konusunda farkındalık yaratma çabalarını sürdürüyor. 07.05.2024 tarihinde, KLU Yeşilay Kulübü’nün değerli üyeleri, üniversite hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik etkileyici bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, bağımlılığın çeşitli türleri ve bu zorlu mücadelede yardım arama yolları üzerine bilgiler paylaşıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri  Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Şafak YILMAZ ve Hemşireik Bölümünden Nargize EGEMBERDİYAVA bu önemli konuda bilinçlendirme yaparak, akranlarına destek olmanın yanı sıra, toplumumuzun geleceğine de katkıda bulunmuş oldular.Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Mustafa CANLI hocamız Bağımlılıkla Mücadele Fakülte Temsilcimiz Dr.Öğr.Üyesi Feim GASHİ ve Yardımcısı Arş.Gör.Yakup Şahan TEKBAŞ'a ve etkinlikte emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunar, bu tür etkinliklerin farkındalığı artırarak devam etmesini dileriz dedi.

bağımlılık

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE