13/05/2024 15:30:46 - 13/05/2024 15:30:46 - 302 Okunma

Üniversitemizin 16. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında yapılacak olan 16. Spor Şenliği Müsabakaları kapsamında D Gurubunda mücadele eden İlahiyat Fakültesi Futsal Futbol Takımımız 09 Mayıs 2024 tarihindeki maçında Turizm Fakültesine 9-8 yenilmiştir.

Başa baş bir rekabet içerisinde geçen müsabakada oyuncularmız ellerinden geleni yapmışlar ve başarılı bir mücadele örneği vermişlerdir.

Müsabakaya Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI, Fakülte Dekan Yardımcılarımız Dr.Öğr.Üyesi Abdullah DEMİRCİ, Dr.Öğr.Üyesi Eyüp ÖZTÜRK, Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul CEYLAN, takım sorumlumuz Arş.Gör.Dr.Eser AKSU, Fakülte öğretim üyeleri ve öğrencilerimizle birlikte Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Cevdet ALTINEL, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Emrullah TÖREN idareci ve öğrenciler katılmıştır.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI takımımız ve teknik ekibe mücadeleleri için teşekkür ettiler.

Müsabakaların fikstür programıve güncel müsabaka sonuçlarına Takım Fixtürleri linkinden ulaşabilirsiniz.

futsal

Futsal Müsabakaları