İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
05/06/2024 16:28:34 - 06/06/2024 16:28:34 - 191 Okunma

Üniversitemizde program akreditasyonu hazırlık çalışmaları kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğünce, 2023-2024 Akademik yılı başında (güz döneminde) yürütülen hazırlık-planlama çalışmalarına bağlı olarak yıl sonunda (bahar döneminde) program akreditasyonu çalışmalarına ilişkin lisans birimleri bazında değerlendirme takvimi planlanmış ve bu kapsamda birimimiz bünyesindeki -% 30 ARAPÇA İLAHİYAT- programının,  akreditasyonuna yönelik 2023-2024 öğretim yılında Fakülte Akreditasyon Ekibimizle yürüttüğümüz çalışmalar  05.06.2024 Çarşamba  Saat.14.00 da Fakülte Toplantı Salonumuzda değerlendirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Alaattin İŞERİ, Öğretim Gör. Gizem CÖMERT, Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr.Üyesi Abdullah DEMİRCİ, Dr.Öğr.Üyesi Eyüp ÖZTÜRK, Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul CEYLAN, Fakülte Akreditasyon Temsilcimiz Dr.Öğr.Üyesi Feim GASHİ, Arş.Gör.Tayfur YURDANUR ve Fakülte Anket Sorumlumuz Öğr.Gör.Adem TAŞ katıldılar.

Toplantı değerlendirmesinde Fakültemizin Akreditasyon çalışmaları için hazırlamış olduğu Üniveristemizde ilk olan Fakülte Akreditasyon sayfası incelendi.KLUİlahiyat Akreditasyon Fakülte olarak temel çalışmaların tamamlandığı bundan sonra ise süreç çalışmalarının yapılabilmesi için bir süreç takvimi oluşturulmasına ve bu çalışmalar yapılırken dikkat edilecek hususlar dile getirilerek yapılan bu çalışmalar için emeği geçenlere teşekkür edildi.

Fakülte Akreditasyon Web Sayfası

Akreditasyon

Facebook Twitter Google Plus
AKREDİTASYON
  • PROGRAM AKREDİTASYON ÖN HAZIRLIKLAR
  • PROGRAM AKREDİTASYON ÖN HAZIRLIKLAR
  • PROGRAM AKREDİTASYON ÖN HAZIRLIK
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.