10/06/2024 12:10:25 - 10/06/2024 12:10:25 - 94 Okunma

Fakültemiz İlahiyat Kulübünün yeni yönetiminden dekanımıza hayırlı olsun ve tanışma ziyareti yapıldı.

İlahiyat Öğrenci Kulübümüzün yeni başkanı Eyüp Başaran ve yönetim kurulu üyeleri Emirhan DEMİR ve Mustafa MERT ALPER yeni dönemde yapacakları etkinlik ve faaliyetler hakkınıda Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI' ya bilgi verdiler.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI öğrenci kulubümüzün fakültemizin bir paydaşı olduğunu öğrenci temsilciliği ve öğrenci kulüplerine ayrı bir ilgi duydugunu onları çalışmalarını her daim destekleyeceklerini belirtti.

Dekanımız Fakültemiz İlahiyat Kulubümüzün yeni yönetiminden öncelikli olarak, Fakültemiz öğrencilerine yönelik etkinlikler yaparken toplumsal katkıyı da göz önünde bulundururak Fakültemizin tanıtımı ve topluma faydalı sürdürülebilir kalıcı hizmetler sunmalarını bu konuda dekanlık olarak maddi manevi her türlü desteği verebileceklerini belirtti.

klu ilahiyat kulübü

KLU İlahiyat Kulübü Yeni Yönetiminden Dekanımıza Ziyaret