12/06/2024 10:41:12 - 12/06/2024 10:41:12 - 141 Okunma
Üniversitemiz Saygı Değer Öğretim Elemanları!

Üniversitemizde 2023-2024 öğretim yılı bahar döneminde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerinin iç paydaş olarak öğrencilerimiz tarafından değerledirilmesi için Üniversitemiz Rektörlüğünce OBS-Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden dönem sonu ders değerlendirme anketi uygulaması başlamıştır.

2023-2024 Bahar Döneminde yürütülen tüm derslere 10 Haziran 2024 tarihinden itibaren OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)'de ders değerlendirme anketi tanımlanmıştır. Tüm öğrencilerimiz OBS' ye girdiklerinde ön bilgilendirmeye bağlı olarak bu dönem almış oldukları, derslerin her birini ayrı olarak değerlendirebilecektir.

Dönem sonu ders değerlendirme süreci, bütünleme sınavı haftası sonuna kadar devam edecektir. Temmuz 2024 sonunda, ders değerlendirme sonuçları OBS üzerinden öğretim elemanlarımızın erişimine açılacaktır.

Bu kapsamda siz Değerli Öğretim Elemanlarımızın, yürüttüğünüz derslerin, öğrencileriniz tarafından değerlendirilebilmesi için öğrencilerinize gerekli bilgilendirmeleri (MS Teams, sosyal medya araçları, bölüm web sayfalarıyapmanız, değerlendirmeye önemli bir katkı sağlayacaktır.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Döneminde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerine sunduğunuz değerli katkı ve çabalarınız için teşekkürler...

Anket Yeri: OBS'de her derse ayrı ayrı tanımlanmış 15 soruluk anket
Anketin Uygulamaya Geçiş Tarihi: 10 Haziran 2024