14/06/2024 23:01:04 - 14/06/2024 23:01:04 - 153 Okunma

Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin Dekan Yardımcıları, Doç. Dr Vezir HARMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI' yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Fakülte Dekan Yardımcılarımız Dr.Öğr.Üyesi Abdullah DEMİRCİ ve Dr.Öğr.Üyesi EYÜP ÖZTÜRK  ile Fakültemiz Arap Dili Belagatı Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet GÜRBÜZ hazır bulundular. Fakültemiz paydaşlarından olan NKÜ İlahiyat Fakültesinin  bu nazik ziyareti Fakülteler arası akademik ve idari  birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmiştir.

Dekanımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin eğitim ve araştırma hedefleri doğrultusunda tüm akademik ve idari personelle el ele vererek çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, fakültemizin akademik başarılarını daha da yükseltme ve öğrencilerimize en iyi eğitimi sunma konusundaki karşılıklı taahhütlerle son buldu.

TEBRİK

NKÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ZİYARET