25/07/2024 10:30:01 - 25/07/2024 10:30:01 - 152 Okunma

2023 - 2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı sonu tek ders sınavı 26 TEMMUZ 2024 Cuma günü saat:14.30 da yapılacaktır.

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin Tek Ders Sınavına dair 25 inci maddesi'nin ilgili hükümleri:

• Mezuniyeti için devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için sorumlu olduğu tüm derslerinin GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, öğrenimi süresince tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir.
  • Tek ders sınavı notunun değerlendirmeye alınabilmesi için en az CC(65) olması gereklidir.
  • Öğrenciler sınava girecekleri yarıyılın öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini öderler.
  • Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve harf notuna çevrilir.
  •  Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır.
  • Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

Tek ders sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

2023-2024 Baharyy Tekders