19/09/2024 14:07:31 - 26/09/2024 14:07:31 - 148 Okunma

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda 18 Eylül 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısına Tüm Fakülte akademik personeli, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Eyüp ÖZTÜRK, Dr.Öğr.Üyesi Abdullah DEMİRCİ ve Fakülte Sekreteri Ertuğrul CEYLAN katıldılar.Toplantı Fakülte Dekanımız Prof Dr. Mustafa CANLI hocamızın açılış konuşması tüm akademik ve idari personelimize özverili çalışmaları için teşekkür etmesiyle başladı.Dekanımız Prof.Dr Mustafa CANLI hocamız İlahiyat Fakültelerinin hem ders yükünün hem de topluma karşı görevlerinin çok daha fazla sorumluluk içerdiğini gençliğimizi kötü alışkanlıklardan ve deizm cıkmazından kurtarmamız gerektiğini söyledi.Toplantı gündem maddelerinin sırasıyla okunup tartışılması, görüş ve önerilerin dinlenmesi ve 2024 yılı içerisinde Fakültemizde eğitim, unvan ve kadro değişikliği olan akademik ve idari personelimize teşekkür belgeleri verilmesinin ardından sona erdi.

.

2024-2025 akademik kurul toplantısı