24/09/2024 09:26:54 - 24/09/2024 09:26:54 - 125 Okunma

23.09.20204 tarihinde Fakültemize yeni kayıt yaptıran hazırlık sınıflarında okuyan uluslarası öğrencilerimiz ve lisans programına geçiş yapmış öğrencilerimizle tanışma ve oryantasyon toplantısı yapılarak  yıl içinde yapılması düşünülen etkinlik takvimi oluşturuldu.

Toplantıda Fakülte Uluslarası Öğrenci Temsilcisi hocamız Dr.Öğr.Üyesi Feim GASHİ ulusal ve uluslarası öğrencilerimizin kaynaşması ve uluslarası öğrencilerimizin ülkemiz  ve Fakültemize intibakları için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Toplantıda öğrencilerimizin TÖMER, barınma, burs, ikamet tezkeresi, sağlık-tedavi ve ulaşım konuları hakkındaki sorunları ele alınıp çözüm için çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Yıl içerisinde uluslarası  öğrencilerimizden bir tanıtım etkinliği yapıp her öğrencinin ülkesini tanıtmak için bir etkinlik teklifi yapması talep edildikten sonra etkinlik fotoğraf çekimiyle sona erdi.

uluslarası öğrenciler

ULUSLARASI ÖĞRENCİLER