30/09/2024 12:47:40 - 30/09/2024 12:47:40 - 97 Okunma

Fakültemiz 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Ders günü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Enes TOPGÜL’ ün " 25.09.2024 saat:15.00 daki  Modern Dünyada Sünneti Yaşamak " adlı konferans sunumu öncesi Fakültemiz Öğretim Üyelerinin talebi üzerine İlahiyat alanında TUBİTAK Proje Başvuruları Nasıl Yapılır? konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Mustafa CANLI, Doç.Dr.Muhammed Enes TOPGÜL, Bölüm Başkanlarımız ve Fakülte öğretim üyeleri katıldılar.

Biimsel bir sohbet havasında geçen eğitim toplantısında Doç.Dr.Muhammed Enes TOPGÜL Proje fikri nasıl ortaya çıkar, İlahiyat alanında proje başvurusu öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılmalı gibi sorulara cevaplar vererek  bu alanda öncelikli kabul alabilmek için neler yapılabilir hangi yollar izlenebilir konularına değindi.Kendi Projesini hangi temeller üzerine oturtup proje başvurusunu adım adım anlattı.

Toplantı Fakülte öğretim üyelerimizin sorularının cevaplanması ve  Dekanımızın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

TUBİTAK

İlahiyat Alanında Tubitak Proje Başvuru Toplantısı