04/10/2024 17:23:21 - 04/10/2024 17:23:21 - 936 Okunma

MÜRACAAT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Burs Başvuru Formu doğru ve eksiksiz olarak doldurulmalı ve imzalanmalıdır. Eksik, yanıltıcı, gerçek duruma aykırı bilgi girişi yapılan ve ek belge beyan etmeyen formlar dikkate alınmayacaktır ve haklarında hukuki işlem yapılacaktır.
  2. Burs sözleşmesi ile sözleşmede istenen ek belgeler:

(1) Aile gelir durumunu gösteren bordro/SGK dökümü veya çalışmayanlar için işsizlik belgesi

(2) 2. sınıf ve üzeri öğrenciler için Transkript

(3) Aile nufus kayıt örneği

(4) Öğrenim gören kardeşlere ait öğrenci belgeleri

1. Formdaki (*) Yıldız olan yerler dikkatlice ve eksiksiz doldurulmalıdır.
  2. Vakfa bildirilen İban numarası müracaat eden öğrencinin kendi adına açılmış ve Halkbank hesabı olmalıdır.

Yukarıda belirtilen müracaat belgeler, en geç 11/10/2024 tarihinde dernek yetkilisinde olacak şekilde gönderilmelidir. Tüm evraklarda eksik imza, eksik bilgi ve yanlış beyan tespit edildiğinde müracaatınız geçersiz sayılacaktır.

BURS PROGRAMI HAKKINDA AÇIKLAMA

a)Burs programı 8 ay süre ile sınırlıdır. Burs miktarı ve burs verilecek öğrenci sayısı yönetim kurulu kararı ile belirlenecektir.

BURSUN KESİLMESİNİ GEREKTİREN HALLER:

a) Burs aldığı süre içinde yanlış beyanda bulunduğu tespit edilenlerin,

b) Öğrenciye yakışmayacak tutum ve davranış içinde bulundukları yargı ve ilgili öğretim kurumu organlarının kararı ile veya güvenilir belgelerle sabit olanların   BURSLARI KESİLİR.

c) Yukaridaki nedenlerin herhangi birinden dolayı bursu kesilenlerden burs kesilme tarihine kadar ödenmiş olan burs toplamı burs sözleşmesinde belirtilen esaslar dahilinde geri alınır.

Burs başvurusu için tıklayınız.

bursbaşvurusu

Bilgi Yönetim Sistemi